A kölyökkutya kétségbeesetten fekszik az utcán, miután gazdája otthagyta

elhagyottkiskutya

Chihuawita, egy apró kis kölyök, akinek valaha volt otthona, egy kora reggel azonban egyedül találta magát az utcán. Ahelyett, hogy meleg otthonban lett volna, és rengeteg szeretetben részesült volna, szembesült a kemény valósággal, miután rájött, hogy gazdája nem jön vissza.

Januárban a The Moho egy érzelmes videót tett közzé egy Chihuawita nevű apró kutyáról, aki teljes kétségbeesetten fekszik az utcán a semmi közepén. Teljesen védtelen volt és nagyon megijedt, miután gazdája úgy döntött, hogy elhagyja – végleg.

elhagyottkiskutya

Chihuawita súlyosan alultáplált volt, és túl gyenge volt ahhoz, hogy maga találjon élelmet és menedéket. Teljesen tehetetlen volt, és ha ez így maradt volna, akkor biztosan nem éli túl.

Mintha ez az édes kutyus csak azt remélte volna, hogy végre jön valaki, és segítő kezet nyújt neki. Szerencsére az óriási szívű állatmentők a megfelelő pillanatban érkeztek!

elhagyottkiskutya

Miután megtalálták, Chihuawitát először étellel kínálták, de túl gyenge volt ahhoz, hogy egyen. Nem tudta összeszedni az erejét ahhoz, hogy megrágja a megmentői által hozott ételt. Ehelyett csak feküdt, és nem mozdult.

Az állatmentők ezután egy helyi állatorvoshoz vitték, ahol alaposan megvizsgálták. Az állatorvos ellátta kullancsait és ellátta a további gyógyuláshoz szükséges gyógyszerekkel, ami szerencsére egy szerető otthonban folytatódott!

elhagyottkiskutya

Ezt a bátor lányt egy kedves családba fogadták, ahol vadonatúj kutyává változott. Most más kutyák társaságát élvezi, távol attól, ami egykor kegyetlen sorsa volt. Hangulatos otthonában, ahol megpihenhet, Chihuawita örömmel és boldogsággal teli életet él. Minden nap új kalandokat él át, és határozottan mindent szeret új családjában!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló