A kiskutya egy szupermarket előtt várja a segítséget, de az emberek még csak rá sem néznek

Amikor ezt a szegény kiskutyát elhagyta a gazdája, amikor a legnagyobb szüksége volt rá, összetört a szíve. Ráadásul egy szupermarket közelében állt, segítséget kért, de senki nem vett róla tudomást.

Mindez azonban megváltozott, amikor egy kedves nő meglátta, és megsajnálta őt. Megállt és észrevette, hogy a kiskutya nagyon barátságos. A megmentőja hazavitte, és Aurórának nevezte el. Adott neki enni, vizet és egy meleg takarót, hogy összegömbölyödhessen benne és szundikálhasson.

várakozás

Meleg fürdőt kapott, majd a megmentője egy kényelmes ágyba fektette a vadonatúj takarójával. Már másnap elvitte egy állatorvoshoz, hogy megnézzék, mi baja van Aurorának.

Bár a vizsgálat kicsit hosszabb volt, de semmi veszélyes nem derült ki. Az állatorvosok féregtelenítették, és még számos gyógymódot javasoltak, hogy javítsanak az egészségén.

Továbbra is antibiotikumot, gyógyfürdőtés immunerősítő vitaminokat fog szedni, és továbbra is megfelelő étrenden kell maradnia.

várakozás

Kicsit több mint 2 hét elteltével Aurora már igazán energikus lett, és a bundája is visszanőtt. Az antibiotikumok szedését is abbahagyta. Az idő csak úgy repült, Aurora élvezte a megmentőjével töltött időt, de hamarosan eljött az ideje, hogy új otthont találjon neki.

Aurora megmentője tudja, hogy jobb lesz neki valaki másnál, ezért talált neki egy tökéletes családot.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló