A kidobott, vak anyakutya nem hajlandó elhagyni a dobozt, remélve, hogy újra találkozhat a kölykeivel

vakanyakutya

Amikor az emberek észrevették, hogy a kutya egy kartondobozban ül egy szeméttelepen, nem tudták elhinni, hogy valaki csak így, kegyetlenül kidobja.

Azonnal hívták az állatmentőket, akik odasietettek hozzá, de nagyon megdöbbentek, amikor észrevették, hogy a kutya nem mozdul a dobozból. Csak ült benne, mintha még mindig abban reménykedne, hogy előző gazdái visszajönnek érte.

vakanyakutya

Látva, hogy már legalább három napja a dobozban van, a mentőcsapat tudta, hogy valamit nem vettek észre.

Az állatorvosok nagyon elszomorodtak, amikor meglátták, milyen állapotban van, és megállapították, hogy szinte teljesen megvakult, és súlyos középfülgyulladása volt – a középfül fertőzése.

vakanyakutya

Amikor az összes vizsgálati eredmény megérkezett, az egészségügyi személyzet szomorúan látta, hogy ez a kutya több alomnak is életet adott, amiből arra következtettek, hogy szaporításra használták, majd kidobták, amikor már nem volt rá szükség. Tudták, hogy nem a gazdáira, hanem a kölykeire várt napokig a dobozban.

A kutya először szemműtéten esett át, és amíg ebből gyógyult, kezelték a bőrét.

vakanyakutya

Amint rájött, hogy végre megkapja azt a segítséget, amire szüksége van, a kutya nagyon boldog volt. Valahányszor meglátott valakit a kennele mellett elhaladni, a legaranyosabb farokcsóválással üdvözölte őket.

A rüh eltűnt, az arca nem volt többé duzzadt, és ami a legfontosabb, teljesen visszanyerte a látását. Nagyon boldog volt, hogy végre láthatta azoknak az embereknek a kedves arcát, akik második esélyt adtak neki az életre.

vakanyakutya

Nem volt meglepő, amikor megmentői azt az információt kapták, hogy egy szerető család teljesen beleszeretett, és örökbe szeretnék fogadni.

Amint találkoztak, rögtön összeillettek, mintha már ismerték volna egymást. A gazdik Sofinak nevezték el, hazavitték, és megkezdte vadonatúj életét.

Most Sofi meleg és szeretetteljes környezetben tölti idejét, olyan gazdik között, akik imádják őt, valamint kutyatestvérét, akivel minden pillanatát együtt tölti.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló