A kiskutyus nem volt hajlandó anyja holttestét a forgalmas úton hagyni, miután elütötték

kiskutya

Marley, a kölyökkutya a lehető legrosszabb módon kezdte meg az életét a Földön, lelke teljesen megsérült. Az utcán hozták erre a világra, de hajléktalan anyakutyája mindent megtett, hogy gondoskodjon róla. De amikor Marley anyját megölte egy jármű, teljesen elhidegült az emberektől. A zokogó kiskutya szemtanúja volt annak, hogy szeretett mamája végleg eltávozott.

Annyira megdöbbent, rémült és kísérteties volt, hogy nem volt hajlandó anyja holttestét a forgalmas úton hagyni.Később megérkezett a segítség, ám túlságosan megrémült ahhoz, hogy bízzon az emberekben, így amikor hozzá akartak érni megpróbálta megharapni őket. De szerencsére az egyik állatmentőnek sikerült megmentenie, mielőtt őt is elütötte volna egy autó.

Félénk volt az emberek közelében, könyvespolcok és asztalok mögé bújt, hogy ne lássák. Ha valaki a közelébe ért, hátat fordított a falnak, és felgörbítette a testét, hogy elrejtse magát. Rémült volt, magányos és mélyen megzavarodott, és semmiféle együttérzésnek nem volt értelme számára.

kiskutya

Marley magányát tovább rontotta, hogy két munkását többször megharapták, amikor Marley bizalmát igyekeztek elnyerni. Szomorú volt, és kétségbeesett, de az alkalmazottak hajthatatlanul igyekeztek kihozni ebből a helyzetből. Elkezdtek más kiskutyákat is bevonni az életébe, és ez némileg ellazította. Haladása gyötrelmesen lassú volt, de végül hónapokig tartó terápia után szerény kutyává érett.

Amikor Marley-t új családjába fogadták, úgy vélte, megtalálta a biztonságos menedékét. Az “örökkévaló” időszak azonban csak néhány hónapig tartott. Marley meglehetősen érzékeny, és kutyatestvére soha nem jött ki jól vele. Új családjának elege lett belőle, és visszaadták a menhelyre, miután már nem tudtak megbirkózni az időnként felbukkanó elfojtott érzelmeivel.

Marley szíve fájt, hogy visszatért a menhelyre, és a szörnyű felfordulás még jobban összetörte. A menhely dolgozói dühösek voltak, mert tudták, hogy Marley nagyon keményen dolgozott azért, hogy az életét mosollyal az arcán rendbe tegye. A kedves 1 éves kutyát egy hangulatos nevelőotthonba helyezték át, ahol intelligens nevelőszülője támogatásával igyekezett leküzdeni akadályait.

kiskutya

Marley élete tragikus volt, és a múltja mindig is része lesz. De még mindig erős túlélő, aki barátságos kiskutyává változtatta magát, aki csorbítatlanul képes szeretni másokat. Reméljük, hogy talál egy jó családot, amely teljes mértékben elfogadja őt, és megadja neki a megérdemelt biztonságot.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló