A két lány beleszeretett egy menhelyi, altatásra ítélt kutyába, a szülők később meglepetéssel készülnek számukra

altatásraítéltkutya

Két lány azonnal beleszeretett egy Rosie nevű kutyába, amikor meglátták őt az interneten. Rosie azonban egy olyan menhelyen volt Georgiában, ahol elaltatják azokat a kutyákat, akiket nem fogadnak mihamarabb örökbe. Ám a lányok lakhelye sajnos messze volt ettől a menhelytől. Tehát a kislányok nem tehettek semmit.

De a lányokat annyira lenyűgözte Rosie, hogy minden nap ellenőrizték örökbe fogadási állapotát. Egy napon a lányok szíve összeszorult, amikor látták, hogy Rosie-t el kell altatni, ha nem kap hamarosan örökbefogadási kötelezettséget. A lányok elsírták magukat, mert nem tudták, hogyan segíthetnének Rosie-nak.

altatásraítéltkutya

A lányok tudta nélkül szüleik nagyon is tudatában voltak lányaik szomorúságainak. Úgy döntöttek, felkeresik a menhelyet, és megbeszélik, hogyan szállíthatják Rosie-t városukba. Örökbe akarták fogadni és meglepni a lányokat!

Ebben a videóban azt láthatjuk, ahogy a lányok édesanyja meglepi őket az utcán Rosie-val a karjában. Ez az érzelmek vad keveréke, mivel a lányok nem hiszik el, amit látnak, és lassan ráébrednek szüleik kedves gesztusára!

altatásraítéltkutya

A két lány örömkönnyekben tör ki, miközben átölelik Rosie-t. Rosie is bújós ölelésekkel osztja meg háláját, amikor megérzi, hogy ez a két lány mentette meg őt szeretetükkel. Rosie és a lányok most elválaszthatatlan triót alkotnak.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló