Az eltévedt kutyus felismeri gazdája motorjának hangját, majd azonnal rohanni kezd felé

eltévedtkutyus

Folyamatosan ismételgetjük a “kutyáink a mi családunk” kifejezést, és komolyan is gondoljuk. Ha a kutyánk eltűnik, szívünk egy része vele megy. Ez egy szörnyű eset, reméljük, soha nem fog megtörténni, de sajnos előfordul. Xian-Mao egy nap a piacon volt a gazdájával, amikor eltűnt.

Xian-Mao tudja, hogy jó kezekben van, és póráz nélkül marad a gazdája mellett. Egy nap azonban, miközben a sok kirándulásuk egyikén valaki tűzijátékozott a közelben, Xian-Maót megijedt. Xian-Mao villámcsapásként kezdett el rohanni, és hatalmas sebességgel száguldott a hangos robbanással ellentétes irányba.

eltévedtkutyus

Xian-Mao gazdája teljesen megsemmisült. Mindenhol kereste szeretett kutyáját, de nem találta. Xian-Mao ismeri a környéket, de amikor megijedt, tovább futott és olyan helyen kötött ki, amelyet nem ismert fel, és így nem tudott hazatalálni.

Xian-Mao hat fájdalmas nap után elment gazdája barátjának házához. Mivel Xian-Mao gazdájával gyakran meglátogatta ezt az otthont, hamar felismerte. Tudva, hogy Xian-Mao elveszett, a férfi barátja fokozott készenlétben volt. A lehető leghamarabb felvették a kapcsolatot Xian-Mao gazdájával, aki amint tudott, eljött!

eltévedtkutyus

A kis kutya végre meglátja a gazdáját, és olyan, mintha egy igazi gyerek látná meg a szülőjét, miután hosszú évek óta elszakadtak egymástól.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló