Az elveszett kutya alig tudja elhinni, hogy családja rátalált – megható videó

ujratalalkozas

Tavaly novemberben ez a Conway nevű édes kutya eltűnt otthonából Floridában, Highlands megyében. Családja mindenhol kereste, de sajnos sehol nem találta. Nemsokára a napok hetekké váltak, a hetek pedig hónapokká, miközben a szegény kutyus még mindig rettenetesen hiányzott a családjának.

Conway szeretetteljes jelenléte csak egy keserédes emlék lett összetört családja számára. De ez  szerencsére nem maradt örökké így.

10 hónappal Conway eltűnése után egy lesoványodott és kimerült kóbor kutyát láttak egyedül sétálni az utcán. Berakták őt az autóba és a Highlands County Sheriff Office állatszolgálati osztályára vitték.

ujratalalkozas

Akkor még senkinek fogalma sem volt arról, honnan jöhetett a  magányos kutya – vagy hogy mennyire is hiányzik a családjának valójában.

Conway-t szerencsére mikrochippel látták el – és egy gyors átvizsgálás után a hatóságok elég információval rendelkeztek ahhoz, hogy figyelmeztessék a családját.

Ezzel a hónapokig tartó szívfájdalmuk hamarosan véget ért. A seriff állomásán találkozót szerveztek. A találkozó pedig nem is lehetett volna szívmelengetőbb, hiszen Conway alig hitt a szemének, amikor megpillantotta családtagjait. Hatalmas volt mindenki számára a boldogság, és most már végre Conway biztonságban lehet szeretett gazdái mellett.

ujratalalkozas

Látva, hogy minden rendben van – és a család szíve meggyógyult – Conway megmentői nem is lehettek volna boldogabbak.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló