A kóbor kiskutyát megmentik, aki nem tudja abbahagyni az örömtől való ugrálást

Az útszélen Prue, a Mission állatmenhely dolgozója észrevett egy kis barna tárgyat, amelyről kiderült, hogy egy kiskutya. A száguldó autók ellenére senki sem vette a fáradságot, hogy megálljon és segítő kezet nyújtson. A helyzet veszélyes volt, ugyanis a kiskutya nagyon közel volt a forgalmas úthoz, és csak idő kérdése volt, mikor üti el egy autó, emiatt pedig gyors intézkedésre volt szükség a megmentéséhez.

Prue óvatosan követni kezdte őt, amíg el nem ért egy zsákutcába a közeli épület lépcsőjénél. Tapasztalt állatmentőként tudta, hogy a legjobb megoldás az, ha hozzászoktatja a kutyát a jelenlétéhez, hogy elkerülje a hirtelen szökési kísérleteket. Ennek eléréséhez Prue gyengéd hangokat és csábító falatkákat használt, hogy elnyerje a kölyökkutya bizalmát.

öröm

Egy idő után a tapasztalt állatmentő kinyújtotta a kezét, és a kölyökkutya a tenyeréből evett. Ezután finoman simogatta a kutyát, ami jelentős fordulópontot jelentett a kapcsolatukban.

Felismerte, hogy ez a tökéletes alkalom az akcióra, gyorsan fogott egy törölközőt, és biztonságosan becsomagolta a kiskutyát. Prue sikeresen kimentette a kiskutyát a veszélyes útszélről, ezután bevitte a kiskutyát a mentőközpontba, ahol másnap reggelre teljesen más kutyává változott.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló