A szomorú menhelyi kutya a legkedvesebb levelet kapja újdonsült gazdájától

Dorát, a kóbor kutyát az utcáról mentették meg és a városi menhelyre vitték, de annak ellenére, hogy már nem kellett a szabad ég alatt aludnia és éheznie, nem igazán javult az élete.

Amikor Dora megérkezett az állatmentőközpontba, a szegény kutyus traumatizált, alultáplált volt, és néhány bőrproblémája volt, amelyek orvosi ellátást igényeltek. A személyzet úgy jellemezte az érzelmi felépülés felé vezető útját, hogy lassú, de végül boldog véget ér.

levél

Megmentésének napja óta a munkatársak azon dolgoztak, hogy Dórát a világ minden tájáról lássák az emberek, abban a reményben, hogy valaki örökbe akarja fogadni. És a szerencse rátalált!

Dora örökbefogadó családja úgy döntött, hogy készít neki egy gyönyörű meglepetést, és nagyon szép ajándékokat küldött neki – játékokat, finom csemegéket és egy aranyos levelet, sok szeretettel és öleléssel az újdonsült gazdájától” – írta a Howl Of A Dog.

levél

A videóból jól látszik, hogy Dóra mennyire élvezi a doboz csemegét. Szívesen játszik az új játékaival, és rágcsál néhány harapnivalót, és úgy tűnik, még az ajándékokkal érkezett kártyát is elolvassa!

“Kedves Dora, Szerettem volna küldeni neked néhány finom csemegét, és pár új játékot. Csináltam neked egy kötött babát, ami úgy néz ki, mint én! Most már mindent megteszek, hogy társaságot nyújtsak, amíg meg nem érkezel az Egyesült Királyságba. Üdv: A te új örökbe fogadó családod!”  – írta új gazdája a levélben.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló