Egy állatorvos hősies cselekedete, miután a németjuhász fulladozni kezd a játékától

fulladás

Amikor egy kutya labdával vagy kis játékkal játszik, fennáll annak a veszélye, hogy az beszorul a légútjaiba. Szerencsére néhány szakember, például Dr. Hunt, elsajátította azokat a tevékenységeket, amelyek megmenthetik a fulladásos állatok életét.

Egy kicsit túl lelkes németjuhász játék közben lenyelte a labdáját, a játék elzárta a légutait, így a kutya élete veszélybe került. Az állatkórházba szállított kutyának szerencséje volt, hogy hozzáértő orvosok csapata vette körül, akiknek sikerült megmentenie.

fulladás

A videóban a németjuhászt láthatjuk, aki a hátán fekszik, egy speciális szőnyegen. Ekkor Doktor Hunt állatorvos fölé görnyed, ujjaival nyomást gyakorol a légcső mentén, hogy felemelje az elakadt tárgyat. Hirtelen a játék újra felbukkan, amit egy asszisztens vesz ki a szájából.

Mrs. Hunt nagyon boldog és büszke, hogy megmentette a kutya életét. Ami az utóbbit illeti, feláll, végre megkönnyebbül, hogy szabaddá vált a torka. Úgy tűnik, készen áll a mindennapi élet folytatására, mintha mi sem történt volna.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló