A kóbor kutya megmentette egy férfi életét, aki motorbalesetet szenvedett

kóbormegmentő

Motorozás közben Martin elesett és megsérült. Súlyos csípősérülést szenvedett, és eltört a kulcscsontja. Az elsősegélyt egy kóbor kutya nyújtotta, aki nem egy pillanatra sem hagyta magára. Egy darabig követte, majd amikor elesett, a kutya odalépett hozzá és ráfeküdt. Felmelegítette Martint a testével, hogy ne hűljön ki, ami miatt meg is halhatott volna. A hideg ország nagy ellensége volt ennek a két véletlen barátnak, de összefogtak.

Amikor végül kijött a mentő és elvitte Martint, a kutya nem akarta elhagyni. Tudta, hogy még meg kell védenie, pedig már megmentette a nagy bajtól. Martin elmagyarázta, hogy egy nagy kátyúba ütközött az úton, és nem tudta elkerülni.

kóbormegmentő

A temesvári kórházba szállították, ahol elsősegélyben részesítették. Csípő- és kulcscsontsérüléseit helyrehozták. Miután felépült lábadozik, nem tudta elfelejteni barátját, aki a segítségére sietett, és így gyakorlatilag kilátástalan helyzetben mentette meg az életét.

A kóbor kutya végül megkapta méltó jutalmát,  tökéletes családra talált. Most Maxnak hívják, és boldogan él. Max most megkapja mindazt a szeretetet, amire szüksége volt.

kóbormegmentő


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló