A kóbor kutya rejtegeti az egyetlen megmaradt “kincsét”, mert nem bízott az emberekben

egyetlenkincs

Egy nő egy reggel könnyekig meghatódott, amikor meglátott egy kóbor kutyát, aki az út melletti bokorban bújt el, hogy elrejtse egyetlen tulajdonát; a kölykeit.

Ez arra késztette, hogy azonnal segítséget hívjon, és a állatmentők hamarosan útra keltek.

A kutya egy bokorban feküdt, miközben összegömbölyödött testével védte szeretett kölykeit. Bár az arckifejezéséből nagy félelem olvasható volt, ezek a tapasztalt mentők azt is látták, hogy kétségbeesett, és segítséget akar.

egyetlenkincs

Lassan közelítették meg őket, hogy ne zavarják meg az anyakutyát. Hoztak neki némi ennivalót is, mert tudták, hogy a mama nagyon éhes, tekintve, hogy egész idő alatt kölyköket szoptatott.

E kedvesség után a megmentőknek sikerült elnyernie a bizalmát, és az anya tekintete már nem volt olyan ijedt. Az egyik nő egyenként átadta a kiskutyákat a kolléganőjének, aki gondosan meleg takaróba csomagolta őket.

egyetlenkincs

Amikor mind az öt kicsi biztonságban volt, gyengéden a karjába vette az anyát, hogy újra a kölykeivel lehessen. A dolgozók és az önkéntesek, akik gondoskodtak kis családról, gondoskodtak arról is, hogy a mama kutya ne maradjon le semmiről, és hogy minden feltétel adott legyen a kölykei felneveléséhez.

egyetlenkincs

Nem telt el sok idő, és megérkezett a lehető legjobb hír. A mentőszervezet Facebook-bejegyzésében azt írta, hogy az első kiskutyát, aki a Carlota nevet kapta, már néhány nappal a mentés után örökbe fogadták. A többi kutya sem maradt gazdi nélkül, hamarosan ők is családra találtak.

Az anyakutyának kicsit több időbe telt, de végül ő is megtalálta örök otthonát, ahol élete végéig boldog lehet.  Ez a történet ismét megmutatta, hogy egyetlen apró jócselekedet néha teljesen megváltoztatja valaki életét – ebben az esetben egy egész családét.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló