Az elhagyott kutya annyira csalódott az emberekben, hogy rá sem mert nézni megmentőire

félelem

Jenny Rojas nagy kutyabarát, aki élete nagy részét a kutyák megmentésével töltötte. Így volt ez akkor is, amikor egy nap rátalált egy elhagyott, Rocky nevű bulldogra.

Ez a hároméves kutya teljesen összetört volt. Alultáplált volt, és a bőre nagyon rossz állapotban volt a sok betegségtől. Sajnos nem ez volt a legrosszabb, ami Rockyval ebben a nehéz helyzetben történt.

félelem

Rocky ugyanis annyira elvesztette a hitét az emberekben, hogy még a megmentőire sem akart ránézni, pedig nyilvánvaló volt, hogy segíteni akarnak neki. Jenny és csapata azonban nem akartak lemondani róla.

Néhány próbálkozás után Jennynek sikerült nyakörvet tenni a nyakába, és valahogy rávenni, hogy velük menjen. Bár még mindig rémült és kedvetlen volt, végül beleegyezett, és követte megmentőit.

Új életének első állomása az állatorvos volt.

félelem

Amikor Rocky a Dogsano Állatorvosi Klinikára került, kiderült, hogy bőrgyulladásban szenvedett, más kisebb egészségügyi problémákkal együtt.

Bár ezek a problémák egyáltalán nem voltak veszélytelenek, szerencsére gyógyíthatók voltak. Ezért az orvosok azonnal felírtak neki több gyógyszert, amelyeket attól kezdve minden nap szednie kellett, amíg teljesen meg nem gyógyult.

Néhány hét szigorú gyógyulás után Rocky felismerhetetlenné vált. A különböző terápiák, valamint a szeretet segítségével, amivel körülvették, napról napra javult az állapota, és végre megmutathatta igazi arcát.

félelem

Rocky boldogabb volt, mint valaha, és ami a legfontosabb, újra bízott az emberekben.

Egy családot annyira meghatott a története, hogy azonnal elhatározták, hogy örökbe fogadják. Amint megérkezett új otthonába, Rocky a ház királya lett, és mérhetetlen boldogságot és örömet okozott új gazdáinak.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló