A kolibri aranyos módon fejezi ki köszönetét annak a férfinak, aki megmentette

kolibri

A kolibrik egyedülálló, gyönyörű állatok. Mivel olyan gyorsan mozognak, általában csak egy pillantást tudunk vetni rájuk – hacsak nincsenek bajban.

Ez történt egy Will Salameh nevű férfival is. A kedves férfi végül közelről találkozott egy megmentésre szoruló kolibrival.

kolibri

A madarat reggel 8 óra körül találták meg Will garázsában. Szerencsére Willnél volt egy kis fecskendő, hogy a madarat etetni és itatni tudják. A madár mohón ivott a fecskendőből, és visszanyerte az energiájának egy részét, kinyújtotta a szárnyait, mintha így fejezné ki a köszönetét a férfi felé.

kolibri

Ezt követően, délután 3 óra körül, amikor úgy tűnt, hogy a madárnak a vártnál is több időre van szüksége, a férfi talált néhány tárgyat, hogy egy kis fészket készítsen neki, és a fecskendőből táplálta tovább.

Végül Will úgy döntött, ideje elrepülnie, és amikor kivette a kolibrit a fészekből, a madár annyira biztonságosan érezte magát, hogy úgy döntött, inkább maradna még egy ideig.

Ahogy bekövetkezett a 4 óra, a kolibri még mindig ott állt, és láthatóan nem akarta elhagyni új barátját. Szerencsére néhány perccel később úgy döntött, elég biztonságos ahhoz, hogy elhagyja lábadozó területét, és elrepüljön.

kolibri


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló