A kölyökkutya csak kúszni tudott deformálódott lábai miatt, de a szeretet megváltoztatta az életét

változás

A kis Ajla kimondhatatlan gyötrelemben élt. Testét sebek borították, mellső lábai pedig deformálódtak. Nem tudott mozogni, csak a földön kúszott. Szerencsére voltak, akik készségesen segítettek neki.

Állapota azt jelezte, hogy már régóta szenved. Ki tudja, mennyi ideig volt az utcán, egyedül, betegen a fájdalomtól. Ki tudja, hányan látták ezt a szegény teremtményt, és fordították el a fejüket, nem akartak segíteni neki?

változás

Mellső lábai annyira deformálódtak, hogy fájdalmas és szinte lehetetlen volt a mozgás. Az állatorvosi klinikán végzett vizsgálatok után kiderült, hogy állapotának oka a kalciumhiány és a nem megfelelő táplálkozás. A rüh és számos bőrsérülés arra utalt, hogy túl sokáig volt kitéve szennyeződéseknek és lehetetlen életkörülményeknek.

változás

Több hetes gondozás és kezelés után Aila lábai elkezdtek visszatérni a megfelelő helyzetükbe. Végre játékok után futhatott és más kutyákkal játszhatott. A felépülése csodálatos volt. Néhány hét múlva a szőre elkezdett nőni, és teljesen másképp nézett ki.

Igazi boldogsága azonban csak akkor kezdődött, amikor Daniel és Jonathan úgy döntött, hogy igazi otthont biztosítanak neki. Első látásra beleszerettek, és egyértelmű volt számukra, hogy a legjobbat érdemli. Ajla most már egy kedves családdal él, ahol élvezheti az életet. A szeretet örökre megváltoztatta a sorsát.

változás


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló