A gyerekek egy kiscicára bukkannak a játszótéren, akinek a hátsó lábait begipszelték

macskagipszben

A gyerekek egy parkban játszottak az arizonai Phoenixben, amikor észrevették, hogy valami mellettük kúszni kezdett. Amikor jobban megnézték, rájöttek, hogy egy cica, és azonnal látták, hogy valami nincs rendben vele.

Elmentek a szüleikért, akik azonnal elindultak, hogy segítsenek a macskán. Bár még nem látták, azonnal hívták a helyi állatvédő társaságot, hogy szakszerű segítséget is kapjon. Fogalmuk sem volt arról, hogy pontosan mit találnak a parkban.

Találtak egy macskát, akinek két hátsó lába gipszben volt. Első pillantásra úgy tűnt, hogy a gipsz elég szakszerűtlenül lett felhelyezve, és látható, hogy nagyon szorosan a lábai köré volt tekeredve, ami leállította a keringést, fájdalmat okozott és megnehezítette a szerencsétlenül járt állat mozgását.

macskagipszben

A helyszínre kiérkező állatvédő társaság azonnal állatorvoshoz vitte. Az állatorvosnak komoly feladata volt, hogy eltávolítsa a gipszet a cica hátsó lábáról anélkül, hogy a cica megsérülne.

Az állatorvos gondos beavatkozásával a gipszet levették, és a cica ismét járni tudott. Bizonytalan volt, és biztosan fájdalmai is voltak a gipsz eltávolítása után. De most boldog és jó cica. Kétségtelen, hogy a jó emberek a megfelelő módon segítették őt. Mindenki elégedett és büszke a kicsikre, akik nem kapták el a fejüket, amikor meglátták a szerencsétlen cicát.

macskagipszben

Ez egy csodálatos történet arról, hogyan segíthetnek a gyerekek, és mennyire gondoskodóak, talán még jobban, mint a felnőttek.

Már csak a keserű szájíz marad, és a kérdés, hogy ki és hogyan tehet valaki ilyesmit ezzel az imádnivaló cicával…


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló