A kutya az éjszaka közepén egy különleges tárggyal jelenik meg a szomszéd ajtajában – videó

szerelmesek

Holly egy labrador fajtájú kutya, aki egy Harry nevű golden retriever fajtájú kutya szomszédságában él. Ők ketten elválaszthatatlan barátok, sőt minden bizonnyal szerelmesek egymásba. Az a szerencse is megilleti őket, hogy gyakorlatilag együtt élnek. Minden alkalmat megtalálnak arra, hogy együtt játsszanak, még a legváratlanabb pillanatban is. Az időbeosztás sem zavarja őket, ahogy azt egy három évvel ezelőtti decemberi éjszakán is bebizonyították.

szerelmesek

Harry ugyanis úgy döntött, hogy meglátogatja Hollyt, még ajándékot is hozott neki. A kutya az éjszaka közepén bukkant fel kedvese bejárati ajtaja előtt, amit a bejáratnál elhelyezett biztonsági kamera rögzített. Amikor meglátták a felvételt, rájöttek, hogy Harry türelmesen és izgatottan várta, hogy Hollyja megjelenjen az ajtóban. Farkát ide-oda járatva csóválta, szájában egy színes labdát cipelve. Abban reménykedett, hogy újra láthatja a barátnőjét, és hogy játszhat vele egy kicsit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Holly Cook (@holly.and.her.money) által megosztott bejegyzés

Végül Holly gazdái észrevették, hogy Harry odakint várakozik, és alig várja, hogy játszhasson. Ki is nyitották az ajtót, hogy a golden retriever és a labrador együtt tölthessenek egy kis időt, annak ellenére, hogy az éjszaka közepe volt, és mindenki csak aludni akart.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló