A hulladékkal táplálkozó, elhagyott kutya reakciója, miután valaki először kedves vele – videó

kedvesség

A TikTokon február 10-én közzétett videó néhány nap alatt terjedt el. Hazel, egy Pitbull történetét meséli el, akit Florida utcáin találtak aggasztóbb állapotban. A kutya az út szélén szemetet evett, hogy túlélje.

Heather, egy fiatal nő, így emlékezett vissza a megmentésére: “Novemberben találtam rá. Csont és bőr volt. nem hagyhattam így, ezért beültettem a kocsimba, adtam neki enni és vizet, majd másnap elvittem állatorvoshoz.”

kedvesség

A parazitákkal borított kutya azonnal háláját fejezte ki jótevőjének. Gyengéden és bújósan nézett rá szeretettel teli szemekkel. Cserébe Heather egy pillanatig sem habozott megmenteni őt. Heather képtelen volt elvinni őt egy menhelyre, mert tudta, hogy sok idő, mire családra talál. Bár nem tervezte, hogy egy második kutyát fogadjon be az otthonába, de miután találkozott Hazellel, átgondolta döntését.

kedvesség

Ma Heather izgatottan várja, hogy megadja Hazelnek azt az életet, amit megérdemel. Csodálatosan kijön másik kutyájával, Journey-val, és soha többé nem kell aggódnia a holnap miatt.

@h_raeee Hazel Mae 💜 #pitbull #pitbullsoftiktok #pitty #abandondog #rescuedog #dogs #dontbullymybreed❤ #fyp #fypシ #savethedogs #pitbullrescue ♬ Possibility – Lykke Li


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló