A kutya és a varangy barátokká válnak és minden este találkoznak, hogy együtt lógjanak

szokatlanbarátság

Barátságuk szokatlan lehet, de ez a két barát nem bánja, ha az emberek furcsának találják őket; csak örülnek, hogy egymásra találtak.

Foxtrot egy nagy kölyök, még nagyobb szívvel; a három éves kutya édes lelkű és köztudottan nagyon gyengéd a kisgyerekekkel. Úgy tűnik, tudja, hogy amikor olyan nagy vagy, mint ő, akkor tényleg figyelned kell a nálad kisebb emberekre.

De szelíd személyisége ellenére gazdája, Rachel Koscelek nem tudott nem megriadni, amikor Foxtrot egy este megpillantott egy apró varangyot a fűben és úgy döntött, odaszalad és köszön neki.

szokatlanbarátság

Koscelek visszatartotta a lélegzetét, amikor látta, hogy óriás kutyája az apró varangy felé rohan. Úgy gondolta, hogy Foxy véletlenül árt a finom kis teremtménynek izgalmában. De nem kellett aggódnia.

Csodálkozva figyelte, ahogy Foxy megáll a varangy előtt és egy darabig csak nézte.

szokatlanbarátság

Foxy, akit lenyűgözött az apró teremtés, végül lefeküdt a fűre új barátja mellé és mindketten élvezték a hűvös levegőt egymás társaságában.

Ezzel véget is érhetett volna a történet, de már másnap este ismét megjelent a varangy. Foxy felismerte új barátját és lefeküdt az apró varangy mellé.

Ez az új kis rituálé még néhány éjszakán át folytatódott és Kosceleket egyszerre meghatotta és megzavarta váratlan kapcsolatuk.

szokatlanbarátság

De aztán egy este a varangy nem jelent meg, hogy üdvözölje Foxyt.

Foxyt érezhetően felzaklatta, hogy barátja nincs itt, hogy találkozzon vele és egyre szomorúbb lett, ahogy éjszakák teltek el anélkül, hogy a varangy visszatért volna. Foxy hűségesen kint várt, lefeküdt a kavicsra, abban a reményben, hogy a varangy visszatér.

Aztán néhány éjszakai várakozás és töprengés után ismét megjelent a varangy.

szokatlanbarátság

Foxy nagyon boldog volt és odarohant, hogy boldogan és szeretettel üdvözölje régi barátját. A két barát elfoglalta szokásos pozícióját és együtt lógtak a pázsiton, csendesen, élvezve egymás társaságát. És így újra beállt a rutin. Most a szokatlan barátok minden este együtt lógnak és Foxy több, mint elégedett.

Bár Koscelek nem érti pontosan, hogyan kommunikál egymással a két barát, nyilvánvaló, hogy mindketten értékelik az együtt töltött időt.

szokatlanbarátság


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló