A kutya megállít egy kamiont, hogy segítséget kérjen gazdájának, aki séta közben rohamot kapott

hőskutya

Haley Moore és családja megmentette Clovert, egy egyéves Abruzzói juhászkutya keveréket, amikor kiskutya volt. Kevesebb mint egy évvel később Clover megköszönte nekik azzal, hogy megmentette Haley életét.

Haley és Clover a környéken sétáltak, amikor Haley a semmiből kezdett kapkodni, és a földre esett. Clover habozás nélkül kiszabadította magát a pórázból, és megnézte Haleyt, mielőtt az út közepére sétált volna.

Amikor egy teherautó közeledett, Clover bátran kiállt, hogy leállítsa a forgalmat, hátha kaphat egy kis segítséget. A teherautó sofőrje, Dryden Oatway azonnal megállt, és kiszállt a teherautójából, hogy megnézze, mi történik.

Oatway ellenőrizte Haley-t, biztonságosabb helyre vitte, és becsengetett a legközelebbi otthon ajtaján.

De Clover nem fejezte be. Ezután felkeltette egy másik szomszéd, Danielle Pilon figyelmét, aki szintén megállt, hogy segítsen Haley-nek. Clover ezután hazaszaladt, hogy figyelmeztesse a családot, hogy valami nincs rendben. Amikor Mooreék a helyszínre értek, Haley már a mentőautóban ült, és a mentők ellátták. Nem tudni, mi okozta a rohamot, de szerencsére jól van.

Haley nagyon hálás Clovernek, amiért megmentette az életét. Azt mondta, hogy tízszer nagyobb biztonságban érzi magát, amióta tudja, hogy Clover megvédi őt.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló