A kutya sírni kezd, amikor rájön, hogy egy héttel az örökbefogadása után visszamegy a menhelyre (videó)

sírás

Nem minden menhelyről befogadott állat viselkedik ugyanúgy, amikor új otthonba költözik. Egyesek már megtapasztalták a családban töltött életet, mások még nem. Egyesek félnek, mások kevésbé. Néhányukkal rosszul bántak, másokkal nem.

Minden állatnak megvan a maga jelleme és története. Az örökbefogadóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy egyesek gyorsan alkalmazkodnak az új életükhöz és lelkesedésüket mutatják, míg másoknak hetekbe vagy akár hónapokba is telhet, mire magabiztosnak érzik magukat, vagy a tőlük elvárt módon viselkednek.

sírás

Sampson nem volt olyan szerencsés, hogy elég türelmes és megértő családra találjon, és szörnyű csalódást szenvedett.

Sampson egy 5 éves pitbull keverék kutya. 2 éve él a NAWS menhelyén Illinois-ban. De előtte sem igazán ismerte a családi életet.

Amikor már azt hitte, hogy végre örökbe fogadták, a családja alig egy hét után visszavitte. Visszatéréséről videó is készült. Ezen a kutya farkcsóválva látható, minden bizonnyal örül, hogy látja az őt gondozó személyzetet. A zene mögött azonban hallani, ahogy sír, miközben bezárják a kennelébe. Rájön, hogy nem csak látogatóként van itt, hanem visszatér a régi életébe.

@nawshumanesocietymokena We are devastated for Sampson, he is back to looking for his forever home. Someone needs to give this boy a fighting chance! #animalsoftiktok #pitbull #pitbullsoftiktok #pitbulllove #adoptdontshop #rescuedog #rescueanimals #rescuedogsrock #rescuedogsoftiktok #nawshumanesociety ♬ original sound – ٤٤٤

Reméljük, hogy hamarosan megértő, türelmes és szerető családra talál!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló