A kutya teljesen összeomlott, amikor a családja átadta a menhelynek, ahol először találkoztak vele

összeomlott

Amikor Buddy először került egy texasi állatmenhelyre, nagyon meg volt rémülve. Szerencsére nem kellett sok időt ott töltenie. Egy család fogadta örökbe, akik 6 évig gondoskodtak róla. Sajnos azonban a gazdája egészségügyi problémákkal küszködött, és nem tudott többé gondoskodni róla, így visszakerült ugyanarra a menhelyre, ahol 6 éve is volt.

Ez teljesen letaglózta, mivel nem értette, miért történik ez, és nem tudott semmit tenni ellene. Buddy szerencsétlen helyzetének azonban nem ez volt a vége. A saját egészsége is romlani kezdett, és a menhely dolgozói tenni akartak valamit, hogy segítsenek rajta.

összeomlott

Gondjai voltak a hátsó lábain való járással, és szüksége volt valakire, aki a felépülése során végig gondoskodik róla. A személyzetnek tehát gyorsan kellett reagálnia, és találnia kellett neki egy ideiglenes gazdit Texasban, mivel az eutanázia listáján szerepelt, és már nem volt sok ideje.

Ekkor történt a csoda, és valaki közbelépett, hogy befogadja őt. Amikor új gazdái megjelentek a kennelje előtt, Buddy felélénkült, miután meglátta a a náluk lévő sok finomságot.

összeomlott

Egy pillanatra örült, hogy lát valakit, aki törődik vele és együtt érez vele. Most már csak az volt hátra, hogy biztonságos helyre vigyék. Új családja autóba ültette, és elvitte az új otthonába, ahol végre egy kicsit megnyugodhatott.

Másnap elvitték az állatorvoshoz, aki megállapította, hogy élesztőgombás bőrgyulladása, merev ízületei és fájó lábai vannak. Szerencsére be tudták adni neki a szükséges gyógyszereket, hogy segítsék a gyógyulását. Most már itt volt az ideje, hogy hazamenjen.

összeomlott

Eltelt néhány nap, és a gazdái észrevették, hogy mennyivel boldogabb, most, hogy velük van, és valóban élvezi az életet. Az egyik kedvenc tevékenysége az, hogy gazdája mellett fekszik és hosszan szundikál. Emellett gyakran szeret játszani a játékokkal.

Buddy nagyon izgatott lesz, amikor eljön az étkezés ideje. Gazdái észrevették, hogy valamiért nagyon szereti a sonkát, ami még különlegesebbé teszi számára az étkezést.

Egy szomorú, elhagyatott kutyából egy igazán boldog és egészséges kutyává vált ilyen rövid idő alatt. Elképesztő, hogy a új családjának köszönhetően hogyan tudott ennyire felépülni.

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló