A nő megdöbbent, amikor kutyasétáltatás közben egy titokzatos állatra bukkant

mosómedvebaba

Amikor egy észak-virginiai lakos elvitte a kutyáját sétálni az erdőbe, elképzelni sem tudta, milyen meglepetés vár rájuk. Mindketten élvezték a sétát, amikor a kutyája hirtelen megállt. A nő rájött, hogy a kutya mutatni akar valamit.

Azonnal elkezdte megfigyelni azt a területet, ahol a kutyája volt. A nő meglepődött, amikor egy rejtélyes állatra bukkant, amely alig volt akkora, mint egy levél. A pici állat teljesen egyedül aludt a földön.

mosómedvebaba

Attól tartva, hogy a kisbaba ragadozók áldozatává válik az erdőben, tudta, hogy segítenie kell neki. A kicsi hamarosan mozogni kezdett, de a szeme még mindig csukva volt. Ezután azonnal felkereste a FoxTales Wildlife Rehabot, amely az észak-virginiai Fauquier megyében található.

Elizabeth Negron, a FoxTales rehabilitátora és alapítója válaszolt a hívásra. A nő mesélt Negronnak arról a csecsemő állatról, amelyre ő és kutyája belebotlott. A rehabilitátor elmondta, hogy a magatehetetlen baba, akit talált, egy bébi mosómedve volt.

mosómedvebaba

A rehabilitátor úgy érezte, hogy a baba édesanyja még mindig a környéken van. Azt mondta a nőnek, hogy vegyen fel kesztyűt, és tegye a csecsemőt egy takaróval ellátott dobozba, hogy melegen tartsa. Negron megkérte, hogy várjon egy kicsit, majd ellenőrizze, hogy a baba anyja visszajött-e érte.

Néhány órával később a nő visszajött, hogy ellenőrizze, hogy a baba még mindig ott van-e. Boldog volt, amikor látta, hogy a doboz üres. Az édes mosómedve baba újra találkozott az anyjával. A nő felvette a kapcsolatot Negronnal, aki nagyon örült a jó hírnek.

Óriási köszönet az óriásszívű nőnek, hogy nem hagyta magára a védtelen kisállatot, hanem felvette a kapcsolatot a FoxTails Wildlife Rehabbal, és erőfeszítéseket tett azért, hogy a pici babát újra egyesítse az anyjával.

mosómedvebaba


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló