A kutyát gazdái elhagyták, amit nem tudott feldolgozni; 4 nappal később átkelt a szivárványhídon

szomorúság

Egy kutya szívét összeszorította a bánat, miután gazdái magára hagyták, hogy utazni tudjanak. Annyira nehéz volt ezt elviselnie, hogy a mindössze 4 nappal később bekövetkezett a legrosszabb.

Julie nevű kutya szomorú története egy példa az elhagyás sajnálatos következményeire. Ez a kislány nagyon szomorú volt, mert egykori gazdái magára hagyták egy állatmenhelyen. Ezek az emberek meg akartak szabadulni a kedvencükkel járó felelősségtől, így most már kedvükre utazhatnak.

szomorúság

Julie gazdái figyelmen kívül hagyták a kutya érzéseit, és elhagyták, emiatt rengeteg fájdalmat érzett. Szíve nem tudott ellenállni, nem értette, hogyan hagyhatta sorsára a családja, ha ők azok, akiket a legjobban szeretett a világon.

Julie-t kíméletlenül kidobták a menhelyre. Máltai származású, körülbelül 12 éves, és élete nagy részét Kalifornia államban, az Egyesült Államokban élte le. Próbáltak neki új gazdit találni, sikertelenül.

szomorúság

A gazdáinak elhagyása, akik oly sokáig gondoskodtak róla, valóban tönkretette.  Sajnos a kutya veseelégtelenségben is szenvedett, az összetört szív pedig csak egy újabb löket volt számára; 4 nap múlva elhunyt.

Az édes kutyának élete utolsó percéig hiányzott régi családja. Reméljük, hogy sok ember megérti azt a fájdalmat, amelyet négylábú barátaink szenvednek el, amikor elhagyatottságon mennek keresztül.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló