Az idős kutyát a menhelyen hagyták; az ok miatt senki sem jutott szóhoz (videó)

időskutyus

Ha megosztod az életedet egy négylábú barátoddal, akkor minden bizonnyal nagy elköteleződést és áldozatot vállalsz, hogy méltó életet biztosíts neki. De a szőrös barátok szeretete nem mindennapi, ezt persze csak az érti, akinek van otthon kedvence. Mégis, bizonyos hírek szomorú és drámai történeteket mesélnek el, mint Figgy-vel, egy kis kutyával, aki azt hitte, élete végéig a gazdáival fog élni, de hihetetlen okból  mégis elhagyták.

Történetünk főszereplője egy nagyon édes kis kutya, Figgy, egy uszkár. Figgy már idős kutya volt, 18 éves. Figgy úgy gondolta, hogy a gazdáival fog élni, akik vigyáznak rá és elkísérik élete végéig. De ez nem így történt.

időskutyus

A kutyát egy menhelyre, a Muttville Senior Dog Rescue-ba vitték, hogy lemondjanak róla. A tulajdonos megkérdezte az állatorvost, hogy lehetséges-e az eutanázia, amire az az indokot adta, hogy Figgy “hülye”. Ezekre a szavakra az állatorvos ideges lett, és természetesen nem vállalta az altatást.

időskutyus

18 év és az életkorral összefüggő betegségek után Figgy egyedül találta magát. Gazdái kidobták, mint egy szemetet. A ma már vak és fogatlan kiskutya azonban számíthatott a menhelyen dolgozók segítségére. Figgy élete azonban hihetetlen meglepetést tartogatott. Minden várakozás ellenére két nő értesült a történetéről, és úgy döntöttek, hogy gondoskodnak a kis kutyáról, és idős korát szebbé varázsolják.

időskutyus

Figgy új otthonra talált, ahol szeretetben élheti le utolsó éveit.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló