A legszívszorítóbb ölelés: ez a katona újra találkozik egy kutyával, akivel egy küldetés közben ismerkedett meg

oleles

Egy Ken Wyrsch nevű férfi hónapokat töltött katonaként Irakban. Wyrsch korábban katonai szolgálatot teljesített, de önkéntesként visszatért ehhez a munkához. A szolgálatteljesítés nehéz és nagyon stresszes volt. A küldetés végén ő és a többi katona számíthatott Ollie társaságára, egy nagy kóbor kutyára, aki úgy döntött, hogy a katonákkal marad a táborukban menedékért.

Wyrsch és társai beleszerettek Ollie-ba. Az aranyos kutya még csak egy kölyök volt, amikor Wyrsch találkozott vele, nagyon vidám és boldog volt. Az összes katona együtt nevelte Ollie-t, és ő lett a tábor kabalája.

oleles

Bár az összes katona szerette Ollie-t, Wyrsch állt hozzá a legközelebb. Ennek eredményeként Wyrsch szenvedett a legjobban, amikor a tábor bezárását és az egység feloszlatását tapasztalta. Wyrsch szíve összetört, amikor megtudta, hogy ez azt jelenti, hogy Ollie visszatér az utcákra.

Wyrsch visszatért az Egyesült Államokba küldetése után, de folyton csak Olliera gondolt.

oleles

“Nem hagysz magad mögött egy barátot. Ezt nem teheted meg” – mondja Wyrsch. Ezért felvette a kapcsolatot az SPCA International-vel, és segítséget kért Ollie-nak az Egyesült Államokba való eljuttatásában. Az SPCA beleegyezett, hogy segít.

Az SPCA és a Wyrsch adománygyűjtésbe kezdett: több ezer dollárra volt szükségük ahhoz, hogy Ollie-t Irakból San Franciscóba szállítsák. A történet sok embert megmozgatott, és sikerült összegyűjteniük a szükséges pénzt. Körülbelül egy hónappal azután, hogy Wyrsch elhagyta Irakot, Ollie megérkezett az Egyesült Államokba. Wyrsch a repülőtéren találkozott vele. Wyrsch izgatott volt, amikor meglátta Ollie-t. Megölelte a kutyát, miközben Ollie izgatottan nyalogatta a férfi arcát. Ez a két barát soha többé nem válik el egymástól.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló