A macska besurran az udvarba és egyenként ellopja a kutyakölyköket – az ok szívszorító

Dél- Karolinában a szomszédok egy része hitetlenkedve nézte, ahogy megláttak egy macskát, amint egy kiskutyát vitt a szájában a lakókocsi egyik végéből a másikba. A helyiek észrevették, hogy a szomszéd macskája, Miss Kitty kiragad egy kiskutyát az alomból és magával viszi. De miért?

Mindenki teljesen megdöbbent. Érthető módon nem voltak biztosak abban, hogy a macska miért viselkedik így. A kutyusok gazdáját, Missy Grantet felhívták, ő pedig azonnal hazajött, hogy megnézze, mi a helyzet. Látta, hogy kutyájának, Smoochy-nak 5 kölyökkutyája hiányzik.

Missy megpróbálta felkutatni a babákat, végül sikerrel járt, megtalálta őket a macska kedvenc helyén, egy utánfutó mellett. Azonban azt még nem tudta, hogy miért csinálta ezt a macska, ezért leült Miss Kitty gazdájával beszélgetni. Miss Kitty és a mamakutya látszólag jó viszonyt ápoltak egymással, így tudták, hogy nem rosszindulatból lopta el a kölyköket.

gyászolócica

A macska gazdái elmagyarázták, hogy a macska is vemhes volt, az első kölykeit várta. Felkészítették a macskát a szülésre, és úgy tűnt a macska elfogadta, hogy anya lesz. Szülés közben is egy igazi harcos volt.

Amint minden kiscica megszületett, egyenként megfürdette és szorosan összebújtatta őket. De a babái iránti szeretet nem volt elég arra, hogy a kicsik egészségesek legyenek. Minden apró cica elhunyt és senki sem tudta, hogy miért. Miss Kitty érthető módon összezuhant.

gyászolócica

Mintha a sors közbe szólt volna, Smoochy egy alom cocker spániel kölyköknek adott életet, csak néhány nappal Miss Kitty tragikus története után. Így enyhített egy kicsit a macska fájdalmán az, hogy gondoskodhatott a kutyakölykökről.

Lenyűgöző a macska szívóssága, hogy megértse az őt körülvevő világot. Felvállalta saját személyes gyászát és arra használta, hogy valódi együttérzést érezzen.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló