A magára hagyott kóbor kutya nem adja fel – elhatározta, hogy megtalálja a gazdáját

elveszett

Rusty úgy érezte, hogy az egész világa darabjaira hullott, miután gazdája elhagyta, és megfosztotta őt az egyetlen otthontól, amit valaha is ismert.

Az emberek, akik észrevették, hogy a környéken kóborol, segíteni akartak neki, és gyakran megetették. Bár a kutyus értékelte a segítségüket, nem engedte, hogy megközelítsék.

Rusty a napjait egy bolt előtt bujkálva töltötte, amely egykor az otthona volt. A kutyus még mindig nem adta fel a reményt, hogy újra találkozhat a gazdájával.

elveszett

Egy Lorena Luvspaul nevű jószívű nő észrevette Rustyt, és eldöntötte, hogy segíteni fog rajta. Luvspaul képeket tett közzé a kutyusról, és arra kért valakit, hogy segítsen neki megmenteni.

Egy állatmentő, Nakiso a helyszínre sietett, aki segített a nőnek megkeresni Rustyt.

A megmentők megtudták, hogy a kutya egy karosszériaüzletben élt, amely a gazdájához tartozott. Miután a gondatlan tulajdonos eladta a boltot, otthagyta a kiskutyát, aki kétségbeesetten várta őket.

Amikor Nakiso és Luvspaul meglátták az elhagyott kutyát és a szomorúságot a szemében, összetört a szívük.  Miután Nakiso felállított egy humánus csapdát, ő és Luvspaul beszélgetni kezdtek a kutyához, és megpróbáltak némi vigaszt nyújtani neki.

elveszett

Nakiso elvitte őt az állatorvoshoz. Orvosi vizsgálatot végeztek rajta, és beszkennelték mikrochiphez.

Miután kiderült, hogy Rusty rendelkezik mikrochippel, felhívták a gazdáját, remélve, hogy újra találkozni akarnak majd hűséges kutyájukkal. Sajnos a gazdi nem vette fel a telefont, és soha nem hívták vissza.

Az állatmentő szomorú volt, mert a kutyát elárulta az, akiben a legjobban bízott. Megígérték neki, hogy vigyázni fognak rá, és elárasztják szeretettel.

Remélem, hogy a hűséges kutya hamarosan olyan emberekre talál, akik megmutatják neki, milyen érzés a szeretet. Megérdemli, hogy olyan szerető családra találjon, akik soha nem mondanak le róla.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló