Az idős, bújós csivavát végre örökbe fogadják, azonban meglepő okokból visszaviszik őt a menhelyre

2022 júniusában a floridai Miami utcáin találtak egy imádnivaló idős csivavát, Twinkle-t. Egy olyan mentőszervezethez került, amely idős és nem kívánt kutyákat ment meg a magas eutanáziaszintű menhelyekről.

Alultáplált volt, komoly fogászati problémái voltak, szörnyű bőrfertőzése volt, és alig volt szőre. Műtétre is szüksége volt, hogy eltávolítsák az emlődaganatát.

Szerencsére a műtétje sikeres volt, és néhány hét múlva Twinkle teljesen felépült, és felszedett néhány kilót. Izgatottan várta, hogy új életet kezdjen.

időscsivava

2022 szeptemberében a mentőszolgálat megosztotta, hogy Twinkle-t örökbe fogadták. Gazdái csodálatosnak tűntek, és a menhelyen mindenki úgy gondolta, hogy végre megkapja azt a szeretetet, amit megérdemel.

Négy hónappal az örökbefogadása után a családja azonban lemondott róla és visszakerült a menhelyre. Gazdái úgy döntöttek, hogy azért mondanak le róla, mert velük akart aludni az ágyukban. Voltak más idősebb csivaváik is, és azokat sem engedték az ágyukban aludni.

Miután megtudták, hogy mi történt Twinkle-lel, a mentőállomáson mindenki le volt sújtva. Nagyon szerették őt, és képtelenek voltak megérteni, hogy valaki hogyan mondhatott le egy ilyen szerető kutyáról, mint Twinkle.

időscsivava

A barátai elhatározták, hogy segíteni fognak neki, és készítettek róla egy TikTok-videót, amelyben elmesélték a történetét, remélve, hogy ez segít neki megtalálni örök családját.

Twinkle milliók szívét nyerte el, és a mentőszolgálatot elárasztották az örökbefogadási kérelmek. Új gazdái egészen Dél-Karolinából utaztak, hogy örökbe fogadhassák.

Ők csodálatosak, és Twinkle-nek most már hat kutyatestvére van. Van egy franciaágya, és új gazdái azt mondják, hogy annyit alhat velük, amennyit csak akar.

@trueandfaithful Twinkle just hit the lottery with the BEST forever family EVER🙌💗🎉Thank you to everyone on TikTok for making this possible through your support🥹 #adoption #chihuahua #dogsoftiktok #florida ♬ I Lived – Kenny Packer


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló