A magára hagyott kutya üldözte az autókat, hátha megtalálja a gazdiját, aki elhagyta őt

elhagyottkutya

A kutyák számára semmi más nem fontosabb a gazdáiknál, hiszen nekik mi jelentjük az egész világot. Nagyon szeretnek minket és erős kapcsolat alakul ki a gazdi és a kutya közt. Sajnos azonban vannak olyan gazdik is, akik akármilyen okból lemondanak a kutyájukról, kirakják őket egy út szélén, magára hagyva őt. Eközben a kutyák mit sem sejtve várják gazdájukat, hiszen nem tudják, hogy örökre elhagyták őket.

Egy állatmentő csoport információt kapott egy kóbor kutyáról, aki minden autó után rohanni kezdett egy kis faluban. Egyenlőre senki nem tudta ennek az okát, hogy miért tehette ezt. Egy helyi férfi elmondta, hogy a kutya mindennap követni kezdte az ő autóját is, majd miután hazaért leült az autó mellé és várt.

elhagyottkutya

A kóbor kutya már lassan egy hónapja élt az utcán, és nem ment el az út széléről, mint aki keres valamit, vagy valakit. Akármikor elhaladt mellette egy fehér autó, azon nyomban utána eredt. Majd egy idő után visszafordult és a szokásos helyén várakozott szomorúan.

Később az állatmentő csapat beszélt egy közeli lakossal, aki elmondta, hogy egy hónapja egy fehér autó bukkant elő és kirakta a kutyát az út széléra, majd elment. Ezek után a kutya minden fehér autót üldözőbe vett, hátha megtalálja a gazdáját. A férfi többször próbálta hazavinni, de mindig megszökött és visszajött az út szélére várakozni. Sajnos azonban a gazdi sosem tért vissza érte.

elhagyottkutya

Ezekután az állatmentők nem bírták tétlenül nézni a kutyust, elkapták és állatorvoshoz vitték. Kiderült, hogy jó az egészsége, azonban nagy traumát élt át, amikor rájött, hogy gazdája elárulta.

Később, aki értesítette az állatmentőket, úgy döntött, hogy magához veszi a kutyust és boldoggá fogja őt tenni. A kutya még mindig szomorú volt, azonban idővel kezdett egyre jobban beilleszkedni és alkalmazkodni új életéhez. A férfi készített neki egy házat is, majd a Baduk nevet adta neki.

elhagyottkutya

Reméljük soha többé nem kell csalódnia az emberekben!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló