Az elhanyagolt, rémült kutya a fal felé fordulva szomorkodott – végül rájöttek, mi teheti boldoggá

Két és fél héttel ezelőtt az állatmentők megkötözve találtak meg a kutyát a georgiai Dalton közelében, egy erdőben. Valaki vastag bőrövet kötött a nyakába, és egy nehéz lánchoz rögzítette, amely egy fához volt kötve.

Sovány volt, koszos és rémült.

Az önkéntesek a kutyát, akit Stewartnak neveztek el, a Whitfield megyei állatmenhelyre szállították, de senki sem tudott a közelébe férkőzni. Nem akarta, hogy zavarják, hogy a közelében legyenek. Morgott, elbújt a sarokba, és a fal felé fordult. Teljesen megrémült, és zavart volt.

erdőbekotott

A menhely dolgozói még a bőrövet sem tudták eltávolítani Stewart nyakáról. Tudták, hogy időt kell neki adni, ezért az első pár napban nem zavarták.

Később fotót készítettek róla és írtak egy bejegyzést róla, remélve, hogy így hamarabb otthonra talál. Szerencsére egy nő meglátta a szomorú kutyát és tudta, hogy segítenie kell rajta.

A nő elvitte egy állatklinikára, ahol ivartalanították és altatás közben levették róla a bőrövet. Amikor felébredt egy teljesen más kutya nézett velük szembe. Játszott és a farkát csóválta, mintha az öv eltávolításával a nehéz múltja tűnt volna el.

erdőbekotott

Stewart előtt még hosszú út áll , és Bellew tudja, hogy egy különleges személyre lesz szüksége, hogy örökbe fogadja, de a nő tudja, hogy ha megtalálja neki a tökéletes gazdit, Stewart személyisége még jobban fog virágozni!

erdőbekotott


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló