A menhelyi kutya megpróbál kijutni a kenneljéből, hogy egy kis figyelemre tegyen szert

figyelem

Eliza néhány hete érkezett a San Bernardino állatmenhelyre és egyelőre nem szeret ott élni. Szívesebben lenne valahol a leendő új családjával, a kanapén ölelkezve vagy kint az udvaron szaladgálhatna és természetesen a menhelyen mindenki ezt kívánja neki. Elege van abból, hogy egy kennelbe zárják – és úgy döntött, hogy ezt nagyon világossá teszi az emberek számára.

Alice Chow már egy ideje látogatja a menhelyet és fotózza az ottani állatokat, így sikerült megismernie egy különleges kutyust. Amikor meglátta Elizát és azt, hogy mit próbál tenni, tudta, hogy segítenie kell neki otthont találni.

figyelem

Eliza nem tudta abbahagyni a farkcsóválást és a nyöszörgést, csak azért, hogy felkeltse a figyelmemet“– mondta Chow. – “Biztos volt benne, hogy látom, amit csinál és kap egy kis szeretetet tőlem. Az egyetlen tiszta fotó, amit sikerült készítenem, az volt, hogy kidugta a fejét a betört kennelkapun, hogy közelebb tudjon férkőzni hozzám.”

figyelem

Úgy tűnt, Eliza megpróbált kitörni a kenneléből, hogy a saját feltételei szerint tudjon játszani. Miközben Chow nézte, kidugta az orrát a kennel hajlított rácsain, remélve, hogy némi figyelmet kap. Azonnal megolvasztotta Chow szívét.

Később a fotókat elküldte egy barátjának, aki írt róla egy bejegyzést, ami segíthet neki egy szerető családra találni. Egyelőre várakoznak, és remélik, hogy Eliza hamarosan végleg kitörhet a kenneléből.

figyelem


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló