A mentett kutya megtalálja elveszett testvérét az utcán, és könyörög a gazdájának, hogy fogadja örökbe

ikrek

Bethany Coleman és párja, Tyson mindig is hatalmas állatbarátok voltak. Amikor összeköltöztek közös otthonukba, úgy döntöttek, megosztják életüket két aranyos cicával. Később úgy döntöttek, hogy egy kutyát is szívesen látnának az otthonukba így megmentettek egy Rogue nevű cairn terriert, és így hatalmas családdá alakultak.

Így együtt egy kis lakásban éltek, de az édes kutya csodálatos barátságot kötött macskabarátaival, és úgy tűnt, ennél boldogabbak nem is lehetnének. Bár szerettek volna több kutyát örökbe fogadni, tudták, hogy nem lenne elég hely számukra. Rogue pedig rendkívül elégedett volt azzal, hogy ő az egyetlen kutya a házban.

ikrek

De mindez egyik napról a másikra teljesen megváltozott, amikor a jófiú Rogue összetalálkozott egy nagyon különleges kutyával az utcán. Rogue sétálni indult gazdájával, hiszen ezt is gyakorolnia kellett. Bethany ezzel összeegyeztetve pedig megragadta az alkalmat, hogy bevásároljon a termelői piacon, de amint megérkezett, rájött, hogy a hely tele van tucatnyi kutyával a Last Hope K9 menhelyről.

Abban a reményben vitték őket a forgalmas piacra, hogy hátha így hamarabb megtalálják végső otthonukat. Bethany tudta, hogy nem vihet még egy kutyát haza, de volt valami, ami teljesen megdöbbentette. Az egyik örökbe fogadható kutya szinte tökéletesen hasonlított Rogue-ra, mintha az elveszett ikertestvére lett volna. Ugyanolyan színű volt a bundája, ugyanolyan szeme volt és ugyanakkora méretű kutya volt.

ikrek

Az egyetlen különbség köztük, az az volt, hogy egy kicsit más formájú volt a fülük, de ezt még Bethany is alig vette észre, aki már évek óta Rogue-val él együtt és ismeri minden mozdulatát. Egy alkalommal meg is ijedt és azt hitte, hogy az az ő kutyája, aki véletlenül összekeveredett a többiekkel.

Nem Bethany volt az egyetlen, akire mély benyomást tett ez a találkozás. Rogue ámulatba ejtette, amikor egy hozzá hasonló kutyára bukkant. Nem tudták abbahagyni a közös játékot és amikor eljött az indulás ideje, gyengéd pillantást vetett gazdájára, csakhogy egy kis időt kérjen még az új barátjával.

Annyira különleges volt a kapcsolat kettejük között, hogy néhány perc múlva a huncut Rogue egyszerűen nem akart nélküle hazamenni.

ikrek

Bethany nem tudott ellenállni kutyusa meggyőző szempillantásának és úgy döntött, hogy azonnal örökbe fogadja. Tudta, hogy még egy esélyt kell adnia ennek a gyönyörű kis kutyának és úgy tűnt Rogue, egészen meg volt győződve arról, hogy ők talán születésükkor elválasztott ikrek.

Bár eltelt jó pár hónap, és azóta Beast kétszer akkora lett, mint Rogue, ez azonban nem jelentette azt, hogy már nem tekintenek egymásra testvérként. Betthany pedig nem is lehetne boldogabb, hogy esélyt adott Beastnek, mert a két kis kutya tökéletesen kiegészíti egymást.

“Rogue rettentően hiperaktív volt, de határozottan megenyhült mostanra, hogy lett egy barátja” – mondja a gazdája.

Ez a nagyon különleges találkozás megmutatja, hogy minden kutyának hatalmas nagy szíve van.

ikrek


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló