A kiskutya követni kezdi az autót, abban a reményben, hogy örökbe fogadják

autoutanmegy

Az idők kezdete óta a kutyák az ember legjobb barátai, akik azért élnek, hogy szeressék őket, és cserébe szeretnek minket. Sajnos néhány ilyen szőrös házi kedvencet elhagynak, és ők soha nem fogják megérteni, miért.

Valia Orfanidou véletlenül találkozott egyikükkel egy vidéki görögországi úton, amikor egy fekete-fehér kiskutya hirtelen megjelent a bokrok közül, és futni kezdett az autója után.

autoutanmegy

Szerencsére Valia észrevette, amikor a visszapillantó tükrébe nézett. Hamar rájött, hogy a kutyusnak nincs gazdája , és úgy üldözte az autóját, mintha a kiskutya arra várna, hogy valaki végre elhaladjon mellette, és így megpróbálja felhívni magára a figyelmét.

“Rögtön arra gondoltam: “Ó, ne, még egy kiskutya.” Görögországban 3-5 millió kóbor kutya él. Az utcák itt olyanok, mint egy nyitott menhely, aki már nem akarja a kutyáját, kidobja az utcára, nincs más lehetőség” – mondta Valia.

autoutanmegy

Azonnal rájött, hogy nem hagyhatja el a tehetetlen pásztorkeveréket a semmi közepén, ezért úgy döntött, leállítja az autóját, és megpróbálta meggyőzni, hogy szálljon be az autójába.

“Amikor megálltam, bebújt a jármű kerekei alá. Minden alkalommal, amikor közeledtem, elbújt, és amikor néhány lépést hátráltam, előbújt a rejtekhelyről, és úgy ugatott rám, mintha mondani akarna nekem valamit”– tette hozzá Valia.

autoutanmegy

Miután körülbelül 10 percig bújócskázott a kutyussal, Valia meg tudta fogni és az autó hátsó ülésére ültette. A kutya azonnal megállás nélkül csóválni kezdte a farkát, hogy megmutassa, mennyire örül a megmentésnek.

Valia azonnal állatorvoshoz vitte a kutyát alapos kivizsgálásra. Bár a kutya nem talált annyi élelmet az utcán, meglepően egészséges volt.

autoutanmegy

Jelenleg a kutyus egy athéni nevelőotthonban él, ahol Valia rendszeresen meglátogatja, és ahol Banditának nevezték el. Bár néha Valia Bendito-nak is hívja, ami spanyolul boldog-ot jelent. A kutya gyorsan növekszik nevelője gondozásában.

“Független és erős gondolkodású. De nagyon lojális, és azért él, hogy tanuljon” – mondta Valia.

Bandit lelkesen fedezi fel új világát: meleg, puha ágyakat, teli ételtálakat, barátságos embertársakat és megnyugtató sétákat más kutyákkal.

autoutanmegy

Valia reméli, hogy az állatmentő egyesület segítségével Bandit hamarosan olyan családot talál, amely megadja neki a megérdemelt szeretetet és figyelmet.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló