A mentett kutya nem hisz a szemének, amikor megkapja élete első ajándékát

ajandek

Az állatmentők információt kaptak egy olyan kutyáról, akit gazdái bántalmaztak és folyamatos szaporítás alá vetettek. Amikor egy család örökbe akarta őt fogadni, épp az orvoshoz vitték, ugyanis éppen kiskutyáit készülte megszülni. A család így sem mondott le róla, több hetet vártak arra, hogy törvényesen örökbe tudják őt fogadni.

Hatalmas volt az öröm, amikor kaptak egy hívást, miszerint a kutyus most már örökbefogadható, éppen karácsony előtt. Eldöntötték, hogy a legszebb életet fogják neki biztosítani, szeretetben és törődéssel teli. Mikor hazavitték bemutatták a lányuknak, valamint a család többi kedvencének. Sajnos a kutyus még így is nagyon félt és ideges volt. A szoba egyik sarkába kuporodott és egész nap ott töltötte az idejét, egyedül.

ajandek

A család nagyon sajnálta a kutyát, igyekeztek elnyerni a bizalmát, és éreztetni akarták vele, hogy most már biztonságban van. Eldöntötték, hogy a megtört szívű kutyát meglepik egy nagyszerű ajándékkal. Vettek neki egy kényelmes kutyaágyat, majd becsomagolták és engedték, hogy lányuk adja át az ajándékot. A rémült kutya hirtelen érdeklődővé vált, amikor a kislány átadta a meglepetést.

Amint a kutya rájön, hogy mit rejtett a csomagolás, a kanapéra támaszkodik és nyöszörögni kezd az örömtől. Ez az első ajándék, amit valaha kapott, így gyorsan odasiet a kislányhoz, hogy puszival fejezze ki háláját. Ezek után már egyáltalán nem volt félős, ő lett a legkedvesebb és leghálásabb kutyus, és az új családjához is sikerült beilleszkednie.

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló