Az állítólagos “agresszív” pitbullról először kerül le a lánc – a reakciója meglepő

láncravertkutya

Egy állatvédő és pitbull kiképző, Steffen Baldwin megmutatta az egész világnak, hogyan reagál egy agresszívnak hitt kutya arra, amikor életében először szabadul ki a láncok közül.

Steffen a megyei állatvédők közé tartozik, és egy állatkínzási munkacsoport alapítója is, így szó nélkül útnak indult, amikor értesült egy láncot tartott kutyáról, akit Tanknak hívnak.

Tank még csak két éves volt, de eddigi életét láncon töltötte a nap 24 órájában. Steffen tudta, hogy a kutya stresszes, és szorong, hiszen kinek lenne jó kedve, ha egész életében láncra verve élne? Szerencsére Tank tulajdonosai egy kis unszolás után beleegyeztek abba, hogy új családot szerezzenek számára. Steffen tudta, hogy Tank jó fiú, és ez be is bizonyosodott! Tank egy teljesen más oldalát mutatta meg, amikor a lánc végre lekerült róla!

láncravertkutya

Egy órába telt mire Steffen egy kolbász segítségével elnyerte a kutya bizalmát, majd egy hatalmasat sétáltak, hogy a felhalmozott energiát felszabadíthassák, ami Tankban az évek folyamán felgyülemlett.

láncravertkutya

Szerencsére Tank egyre boldogabb és hamarosan elkezdődhet a család keresés számára, de az biztos, hogy soha többé nem kell láncot viselnie!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló