A mentett kutya 15 év ketrecben töltött idő után először érzi meg a napsütést az arcán

napsütés

Nemrég egy fülöp-szigeteki állatmentő egyik önkéntese hírt kapott egy idős kutyáról, aki eddigi életét egy koszos ketrecben töltötte, szeretet nélkül. Az állatmentő rögtön tudta, hogy meg kell mentenie onnan az idős kutyát. Azonnal a helyszínre sietett, ahol megetette a Brunó nevű kutyust, és óvatosan simogatni kezdte, hogy megmutassa neki, bízhat benne.

napsütés

Bár a gazdi nem szívesen mondott le kutyájáról, végül az állatmentő elintézte, hogy Brunó eljöhessen onnan. A kutya végre új, boldog életet kezdhet.

Bár az állatorvosnál Brunó eleinte meglehetősen frusztált volt, idővel teljesen megnyugodott. Végül megértette, hogy mindenki azért van ott, hogy segítsenek rajta. Mielőtt elhagyta volna az állatorvost, egy önkéntes az ölébe húzta Brunót, és a karjába zárta. Ez volt az első alkalom, hogy Brunót megölelték.

napsütés

A menhely felé tartva Brunó továbbra is csodálta a körülötte lévő új világot. Az önkéntes nem tehetett mást, minthogy elérzékenyült, miközben figyelte, ahogy Bruno személyisége kinyílik.

A legelső sétáján Bruno óvatosan nézelődött egy erdei ösvényen. A kutya, akit olyan sokáig sötétben élt, végre megérezte a napfényt az arcán.

Brunó azóta nagyon sokat túrázik, és nem hagyja abba a mosolygást. Szerencsére már örök otthona is van, ahol egy szerető gazdi és négy idősebb kutyatestvér szereti őt.

napsütés


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló