A munkások egy kutyát találnak a csőben – azonban nem volt egyedül

apakutya

Meleg tavaszi nap volt, amikor a Missouri állambeli St. Louis építőmunkásai észrevették, hogy egy fehér mancs lóg ki egy használaton kívüli csőből. Ahogy befordultak a sarkon, azonnal két kristálykék szem és egy ijedt morgás fogadta őket. Apró nyöszörgés visszhangzott a környező csövek mélyén, de a kutya nem engedte elég közel a munkásokat ahhoz, hogy megnézzék.

A munkások azt feltételezték, hogy egy védelmező anyukával és kölykeivel találkoztak, ezért a Stray Rescue of St. Louis-hoz (SRSL) fordultak segítségért. Amint Donna Lochmann, az SRSL életmentő főtisztje odaért, ugyanerre a következtetésre jutott.

apakutya

Hogy elnyerje a kutya bizalmát, Lochmann kolbászdarabokat kezdett felé dobálni. Óvatosan közelebb lépett minden egyes elfogadott finomságnál, és hamarosan elég közel volt ahhoz, hogy a pórázt a kutya nyakába csúsztassa.

Némi ellenállás után Lochmann biztonságosan ki tudta húzni a kutyát a csőből. Nem telt bele sok idő, míg Lochmann rájött, hogy a kutya kilétére vonatkozó feltételezéseik mindvégig tévesek voltak, ugyanis a kutya nem nőstény volt, hanem egy hím.

apakutya

Lochmann megdöbbenve tapasztalta, hogy a kutya, akit Peter Pipernek nevezett el, anya helyett védelmező apa. Peter és kölykei, akik becslések szerint körülbelül 4 hónaposak voltak, elaludtak, miközben Lochmann a menhelyre vitte őket, majd egy ideiglenes otthonba kerültek, ahol együtt várnak örökbefogadásra.

apakutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló