Az aggódó kutya napokig vándorol a környéken, és a családját keresi

elhagyott

A minap egy dél-kaliforniai negyed lakói egy nagy kutyát vettek észre a közeli autópályán és néhány környező utcában. Azonnal segítségért fordultak Suzette Hallhoz, a Logan’s Legacy kutyamentő szervezet alapítójához, aki a viselkedéséből meg tudta állapítani, hogy a kutya nem kóbor, ugyanis többször is körbejárta azt a területet, ahol hagyták.

Minden erőfeszítésük ellenére a kutya nem hagyta, hogy segítsenek rajta. Néha elrohant egy szomszédos utcába, hogy elbújjon az őt elfogni próbálóemberek elől, majd az autópálya mellett rohangált, megijesztve ezzel az állatmentőket.

elhagyott

Később egy csapdát helyeztek ki oda, ahová mindig visszatér remélve, hogy ezzel sikerül elkapniuk.

Hall már akkor szomorú volt, amikor tudta, hogy a kutya olyan sok időt töltött egyedül, de ahogy nézte, ahogy a környéken vándorol, a szíve még jobban megszakadt.

elhagyott

Miután a kutyát végül sikeresen elkapták, Hall megkönnyebbülten felsóhajtott. Napok óta először volt biztonságban. Amikor együtt autóztak az állatorvoshoz, Hall visszanézett a kutyára, akit később Vadernek nevezett el, és látta, hogy békésen alszik.

elhagyott

Rövid szunyókálás után Vader besétált a Camino Pet Hospitalba. Eleinte félt új barátaitól, de azok szeretettel árasztották el, és Vader hamarosan otthon érezte magát. Miután pihent egy kicsit, megismerkedett az ottlakó kutyákkal és hamarosan egy falka tagja lett. Az édes kutya még otthonra vár, de az már biztos, hogy soha többé nem kell attól tartania, hogy magára hagyják az utcán.

elhagyott


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló