A nő egy parkban sétál, amikor egy borzkölyköt talál, aki segítségért könyörög

Amikor Claire Robinson és lánya tavaly ellátogattak a Cotswold Water Parkba, izgatottan várták, hogy egy kellemes sétát tegyenek a park területein, megfigyelve a helyi vadvilágot. Fogalmuk sem volt arról, hogy az állatok, amelyeket látni szeretnének, néhány perc múlva szó szerint a lábuknál kötnek ki.

Az anya-lánya párost először meglepte a borzkölyök jelenléte, ugyanis a borz viselkedése azt mutatta nekik, hogy valami nincs rendben vele. Harapta a cipőiket és a lábukba kapaszkodott, mintha attól félne, hogy ők sem fognak rajta segíteni.

kölyökborz

Robinson felhívta a helyi vadvédelmi központot, a Vale Wildlife Hospital-t, hogy tanácsot kérjen a borzkölyök megsegítéséhez. A vadkórház a kölyök viselkedésének leírása után megerősítette Robinson gyanúját: A kölyök elveszett, és segíteni kell rajta.

A vadkórház önkéntesei a vonalban maradtak Robinsonnal, és végigvezették őt a mentésen.

kölyökborz

“Meg kellett ragadnom a nyakánál fogva, ahogy az anyukája tenné, és a kabátomba csavartam” – mondta Robinson. – “Amint felvettem, abbahagyta a sírást, és a karjaimba bújt.”

Robinson biztonságosan a lánya kezében tartott borzkölyökkel a Vale Wildlife kórházba hajtott. Ott egy szakértői csapat megadta a kölyöknek minden szükséges orvosi ellátást és szeretetet, mielőtt készen állt volna arra, hogy visszaengedjék a vadonba.

kölyökborz


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló