A nő a könnyeivel küszködik, amikor észrevesz egy sárral és szeméttel borított kiskutyát

sárban

Remegett az éhségtől és a csípős hidegtől. A járókelők figyelmen kívül hagyták a kiskutyát, legfeljebb fényképeket készítettek róla, anélkül, hogy bármit is segítettek volna neki. Végül egy állatbarát nő megáll, hogy segítsen a kicsinek. Látva, hogy ilyen állapotba került, végtelenül szomorú lett, és így könnyek kezdtek folyni az arcán. Végtelen gyengédséggel és együttérzéssel gondoskodott arról, hogy társaságában legyen, várva az erősítés érkezését.

sárban

Miután tárcsázta a DAR állatmentő egyesület számát, mellette maradt, amíg meg nem bizonyosodott arról, hogy jó kezekbe kerül. Miután az önkéntesek megérkeztek, gondoskodni kezdtek a kicsiről. Az átélt szenvedés egyértelmű volt, de a tapasztalat megtanította az önkénteseket, hogy higgyenek a benne rejlő lehetőségekben. Hűséges négylábú barátaink a legrosszabb körülmények között is tudják, mivel lepjenek meg minket. Erős akaraterejükből adódóan a legrosszabb helyzetekből is sikerül felállniuk.

sárban

A kiskutya végül biztonságba került, ahol rögtön a kullancsokat kezdték eltávolítani a kicsi testéről. A kölyökkutya vérszegénységben szenvedett, a kis állatok pedig hozzájárultak ahhoz, hogy elszívják azt a kevés energiát, ami maradt neki. Utána alaposan megmosdatták és megetették.

Bár még sok idő van a teljes gyógyulásig, de amint felépül szerető családot keresnek neki.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló