A nő besétál az apja szobájába, majd észreveszi, hogy az összes szomszédkutyával együtt szunyókál

Egy nap, amikor Catey Hall elment, hogy meglátogassa az édesapját, ő éppen a kanapén aludt, ami egyáltalán nem volt szokatlan számára. Az apuka azonban soha nem egyedül alszik, hiszen a környék kutyái mindig csatlakoznak hozzá, és közösen pihennek. Catey elmondta, hogy édesapja naponta játszik, vagy szunyókál a kutyákkal. Amikor a kutyák meglátják a férfi autóját, azonnal szaladnak, majd követik a férfit be a házba.

A nő apja, Lon Watson mindig is állatbarát férfi volt, és gyakran segített a helyi állatmentő szervezetnek is, hogy minden kisállat segítséget kaphasson.

állatbarátférfi

“Amióta az eszemet tudom, apám menti a kóbor kutyákat “– mondta Hall. “Mindig volt kutyánk, de mindig volt hely egy rászoruló kóbornak. Most, hogy egyedül él a feleségével, többnek is van hely. Állatmentőkkel dolgoznak a környéken, hogy otthont találjanak a rászoruló kutyáknak; azonban nem mindegyiküknek sikerül otthont találni, így örökre apával maradnak.”

állatbarátférfi

A férfinak jelenleg négy mentett kutyája van otthon, akiket feleségével együtt gondoznak és szeretnek. Azonban mindennap látogatóba érkezik hozzájuk Hooch, Fluffer, és Rosie. Ők mindannyian a közelben laknak, de nagyon szoros kötelék alakult ki Watson és a kutyák közt.

A környék nagyon biztonságos, hiszen a házak messze vannak az úttesttől, így a kutyáknak nem eshet bajuk, ha épp ellátogatnak Watsonhoz. A kutyák hallják, amikor a férfi teherautója megérkezik a házhoz, majd a kocsifelhajtóhoz rohannak és ott találkoznak vele.

A kutyák gazdái egyáltalán nem bánják, hogy Watson ilyen jó kapcsolatot ápol a kutyákkal, sőt, örülnek is neki.

állatbarátférfi


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló