A pitbullt kölykeivel együtt magára hagyták, de ő végig abban reménykedett, hogy családja visszamegy értük

anyakutya

A pitbull kutyamama, akit később Starlingnak neveztek el, csak azzal foglalkozott, hogy kölykeinek ne essen bántódása, miután családja magára hagyta őket, így egyáltalán nem meglepő, hogy amikor az állatmentő, Suzette Hall rátalált a családra, a mamakutya nagyon kimerült és megviselt volt. A kutyamama végig azt remélte, hogy családja tér majd vissza értük.

anyakutya

Egy kedves állatbarát látta meg a kutyamamát és annak kölykeit, így rögtön hívta az állatmentőket. Amikor Suzette megérkezett, nem számított az anyakutya reakciójára.

“Csak hagyta, hogy odamenjek hozzájuk és elvigyem őket magammal. Mintha tudta volna, hogy csak segíteni akarok rajtuk.” – mondta Suzette.

anyakutya

Hall a kocsijához vezette az anyukát, a kölykök pedig szorosan követték őt. Suzette Starlingot és két kölykét állatorvoshoz vitte, majd később a kicsik ideiglenes gazdikhoz kerültek.

Miután az anyuka is megkapta az orvosi kezeléseket, őt is elvitték a kicsikhez az ideiglenes otthonba, ahol megható találkozásnak voltak szemtanúi. Mindenki nagyon meghatódott, a kutyák pedig nagyon boldogok voltak, hogy újra együtt lehetnek.

anyakutya

Starling egy ideig még az otthonban maradt a kicsikkel, majd később örökbe fogadta egy kedves család, akik nagyon gyorsan megszerették. Starling is nagyon boldog volt, hogy végre olyan élete van, amit mindig is érdemelt. Később a kicsiket is örökbe fogadta a család, így mindannyian együtt maradtak, sőt még egy kutyatestvérrel is gazdagodtak.

anyakutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló