A kutya halottnak tetteti magát, csakhogy ne kelljen hazamennie a parkból

vidámkutyus

A kutyáknak megvan a magukhoz való eszük, és gyakran, ha a fejükbe vesznek valamit, akkor arról nagyon nehéz lebeszélni őket, sokszor pedig még könyörögni is kell, ahogyan ebben a történetben is.

A gazdi és édes Golden Retriever egy szokásos sétára indult a parkba. Ugyanakkor valószínűleg a park zsúfoltsága miatt az aranyos kutyus úgy dönt, hogy még nem akar hazamenni. Amíg az emberek nézik, világossá teszi, hogy nem áll készen arra, hogy véget érjen az izgalmas séta. Így hát, amikor mindenki nézi, a makacs golden retriever megérezte, hogy közeledik az idő, hogy hazamenjenek, ezért “halottnak” tetteti magát, és lefekszik a járdára. Mindeközben az emberek nevetnek, miközben valaki videózza a vicces jelenetet.

vidámkutyus

Miközben a gazdi rángatja a póráz végét, a mókás kutya a hátára borul, és nem hajlandó megmozdulni. És amikor végre együttműködik, a közönség tapsol és ujjong, miközben az imádnivaló kutya úgy ugrál, mintha ő rendezte volna az egész műsort.

Az aranyos kutya minden bizonnyal  szórakoztató volt, és feldobta a parkban pihenő emberek napját. A gazdája pedig nagyon szerencsés, hogy egy ilyen vidám kutyája van.

A videó megtekintése közben lehetetlen nem mosolyogni, nézd meg te is:


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló