Miután 15 évig ketrecben élt, egy megmentett kutya először érzi a Nap melegét az arcán

napmelege

Egy kutya 15 évig élt egy rozsdás ketrecbe zárva, anélkül, hogy valaha érezte volna a Nap melegét.

Egészen addig, amíg az élete meg nem változott a Fülöp-szigeteki Pawssion Project önkéntesének köszönhetően!

Amikor a nő hallott az idős kutya esetéről, tudta, hogy gyorsan cselekednie kell. Ezért egy csapattal a helyszínre ment, hogy megmentsék. De az önkéntes mindenekelőtt meg akarta mutatni a háziállatnak, hogy szeretik, és hogy az élete megváltozik azáltal, hogy etetik. Ettől a kutya hálás lett, és még jobban megörült!

napmelege

És miért volt annyira elhanyagolva? A menhely Facebook-oldalán megjelent bejegyzés szerint a gazdái ajándékba kapták, és nem akarták, és amikor megkérdezték, miért nem adták el, azt válaszolták: “Ő csak egy utcakutya”.

Végül megszabadult bántalmazóitól, a kisállatot állatorvoshoz küldték. A klinikán azonban haragot mutatott a megmentőkkel szemben. Meg lehet érteni a hozzáállását. Bruno, ahogy a háziállatot nevezték, sok traumát hordoz magában.

napmelege

Így a személyzet türelemmel és szakszerűséggel kezelte a helyzetet, amíg a kutyus meg nem nyugodott.

A vizsgálatok elvégzése után, mielőtt elhagyta volna a klinikát, egy önkéntes megölelte Brunót. Válaszul az idős kutya elmosolyodott, ami örömmel töltötte el a csapat szívét!

Új otthonában biztonságban, Bruno egy önkéntessel sétálni ment, és a természet megfigyelésére adott reakciója szívmelengető! Ez volt az első alkalom, hogy ilyen mélyen kapcsolódott a természethez.

Most Brunónak biztonságos otthona van, egy olyan gondozóval, aki hajlandó sok szeretetet adni neki, és négy kutyatestvérrel, akikkel együtt szórakozhat.

napmelege


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló