A pár megdöbbent, amikor észrevett egy kóbor kutyát, akinek egy furcsa tárgy lógott a nyakában

pulóver

Jaina és Ivy Spagis nemrég úgy döntött, hogy beugrik a helyi kávézóba, mielőtt hazaindulnak. Amikor autójukkal az ablakhoz értek, hirtelen egy kóbor kutya keresztezte az útjukat.

A sofőr azonnal a fékre lépett, és nézte, amint egy szürke-fehér kutya rohan át az úton, aki látszólag nagyon megrémült. A pár a kutyára nézett, majd lepillantott a testén lógó tárgyra. Kiderült, hogy a kutya nyakában egy pulóvert volt.

pulóver

A kutya, akit később Bettenek neveztek el, kétségbeesetten nézett körül a parkolóban, mintha a családját keresné. Spagis és felesége megpróbálták megközelíteni Bette-et, de ő eleinte távolságot tartott. Pillanatokkal később a párosnak sikerült a bizalmába férkőznie, aki azonnal a hátára feküdt, hogy megdörzsöljék a hasát.

Amikor végre megszabadították a pulóvertől, Bette beugrott a pár autójába. Egyenesen az állatorvoshoz vitték, ahol mikrochipet találtak benne. Amikor felhívták a chipen lévő számot, megtudták a szívszorító igazságot a múltjáról. Sajnos a gazdi elköltözött otthonából, a kutyát pedig nem tudta magával vinni és már visszakapni sem szeretné.

pulóver

A pár lenézett a kutyára, akinek ragyogó kék szeme tele volt szeretettel és hálával. Csodálatos életet ígértek neki, ezért elkezdték keresni a tökéletes örök otthonát.

Elhivatott macskamentőkként Spagis háza fel van szerelve arra, hogy egyszerre sok macskának nyújtson menedéket. De soha nem volt tervben az, hogy kutyákat is menteni fognak, így nem álltak készen arra, hogy Bettet befogadják. Szerencsére egy kedves ideiglenes család elvitte egy hétre, míg a házaspár kutyabarát teret alakított ki otthonában.

Bette néhány napja újra találkozott a párral, és sokkal jobban érzi magát a megmentése óta. Még mindig örök otthonra vadászik, de mivel már érkeznek a jelentkezések, hamarosan megtalálja a végleges otthonát.

Addig is Spagis és felesége továbbra is elárasztják Bettet a megérdemelt szeretettel, és emlékeztetik őt, milyen szerencsésnek érzik azt, hogy aznap rátaláltak.

pulóver


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló