A pár örökbe fogad egy kutyát a menhelyről – két évvel később meglepő hírt kapnak az állatmentőktől

anyuka

Cole Bridge és párja, Gabby Dillon három évvel ezelőtt fogadta örökbe kutyájukat, Lucyt, akibe az első pillanattól kezdve beleszerettek. Bár az első napokban nagyon fáradt volt és csak egésznap aludt, de pár nap múlva megmutatta, milyen kedves és szeretetteljes kutya ő valójában.

A pár tudta, hogy Lucy nagyon sok szeretetet igényel, hiszen nehéz élete volt. Az állatmentők egyedül találtak rá egy teherautó alatt Oaklandben. Az állatmentők rögtön észrevették, hogy Lucy nemrégiben szült, azonban a kölyköket sehol sem találták.

anyuka

Két évvel azután, hogy Bridge és Dillon örökbe fogadta Lucyt, a pár furcsa üzenetet kapott az állatmentőktől. A menhely munkatársai közölték a párral, hogy a menhelyen van egy kutya, aki pontosan úgy néz ki, mint Lucy.

A pár nagyon izgatott lett a hír hallatán, hiszen mindig sajnálták, amiért elszakadt a kölykeitől. Amikor sétáltak Lucy minden autó alá benézett, mintha elveszett kölykeit keresné. Bridge és Dillon tudták, hogy a két kutyának találkoznia kell.

Hamarosan Lucy és az új kutya, Ronnie szemtől szemben álltak egymással. A hasonlóság tagadhatatlan volt.

anyuka

Az első találkozás mindenki számára nagyon megható volt, a két kutya rögtön felismerte egymást. Elkezdtek ugrálni egymás körül, örültek, hogy újra együtt lehetnek.

Hamarosan a DNS-vizsgálat megerősítette, amit már mindenki tudott – Lucy Ronnie anyukája. Bridge és Dillon habozás nélkül örökbe fogadta Ronniet is, azóta pedig a két kutya elválaszthatatlan egymástól. Mindent együtt csinálnak, a pár pedig örül, hogy még egy életet megmenthettek!

anyuka


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló