A kétségbeesett kutya minden autót megállít, remélve, hogy valakinek megesik rajta a szíve

ijedtkutya

Miamiban a hatalmas forgalom szinte mindennapos jelenség. Az egyik sofőr épp hazafelé tartott a munkahelyéről, amikor valami váratlan került a szeme elé. Egy ijedt kutya sétálgatott az autók mellett, megállítva az autósokat, abban a reményben, hogy valaki észreveszi és segít rajta. Sajnos sokan csak elmentek mellette, figyelmen kívül hagyva a kutyus kétségbeesett könyörgését.

ijedtkutya

Szerencsére nem csak szívtelen emberek élnek közöttünk. Egy autós azonnal megállt, hogy segítsen a kutyuson. Miután közelebb csalta a kutyust, elkapta és az autójába ültette. Ezután egy állatklinikára került – ott hallott Rosa Fond a gyönyörű, de rémült kislányról, akit Oliviának hívnak. Rosa pedig mindent megtett, hogy Olivia semmiben ne szenvedjen hiányt.

ijedtkutya

Olivia szerencséje végül kezdett jobbra fordulni. Hamarosan egy ideiglenes családhoz került, akik azonnal elkezdtek dolgozni a kutyus összetört szívén, és megmutatták neki, hogy a második esély gyakran még az elsőnél is jobb.

Olivia kezdte megmutatni igazi személyiségét, ideiglenes családja legnagyobb örömére. Kedvenc tevékenysége lett a kanapén heverészés és közös játék a család kutyáival.

ijedtkutya

Néhány hét telt el azóta, hogy Oliviát rémülten és egyedül találták Miami forgalmas utcáin kóborolva, könyörögve, hogy vegyék észre. Ma már minden napját egy meleg és szeretetteljes otthonban töltheti, ahol olyan emberek között van, akik elkényeztetik és felkészítik őt az örök otthonára.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló