A postás észrevett egy rossz állapotban lévő kutyát, majd meglepő dolgot tett

postás

A postás épp a szokásos útvonalát teljesítette, amikor hirtelen olyan látvány tárult elé, amely szíven ütötte: egy szegény, magatehetetlen kutya, akinek sürgős orvosi ellátásra volt szüksége.

A szívétől vezérelve gyorsan a fékre taposott, és kiugrott a furgonjából, hogy segítsen a szerencsétlen kutyuson.

postás

Amikor közelebb lépett hozzá, a legkedvesebb szemekkel találkozott, amilyeneket valaha látott. Ez a kutya egyszerűen gyönyörű volt a duzzadt dudor ellenére az arcán. Látszott a szemén, hogy a csomó nagyon sok fájdalmat okoz neki, de még mindig nagyon barátságos és együttműködő volt.

A postás azonnal értesítette az állatmentőket, akik rögtön a helyszínre siettek, majd egy állatorvosi klinikára szállították. A sürgősségi állatorvos egy kicsit lecsapolta a csomót, ami segített a duzzanaton, de sajnos a kutyának, akit Parcelnek neveztek el, műtétre volt szüksége, hogy teljesen eltávolítsák.

postás

A klinikán eltöltött egy hét után Parcel elutazott valami olyasmire, amit úgy hívnak, hogy “Rovernights”.

Ez egy különleges program az állatmentőállomáson, amely lehetővé teszi, hogy az emberek megosszák szívüket és otthonukat egy árva háziállattal. Ez azt jelenti, hogy egy kutyát elhozhatsz a menhelyről, és négy-öt napra befogadhatod a házadban.

Ez a program kifejezetten olyan embereknek szól, akik komolyan fontolgatják az örökbefogadást, így remélhetőleg Parcel hamarosan örök otthonra talál.

Az emberek szerte az interneten dicsérik a postás kedves tettét, mert ha ő nincs, ki tudja, hogy Parcel egyáltalán életben maradt volna-e.

Köszönjük, hogy ilyen kedves volt!

postás


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló