Összezavarodott, erdőben hagyott kutya tehetetlenül várta, hogy valaki meghallja a sírását

erdőben

A kutyák olyan lények, akiknek az egész világa kedvenc emberük körül forog. Ha csak egy kis szeretetet és figyelmet adsz nekik, százszorosan adják vissza, és életük végéig hűségesek lesznek.

Sajnos sokan nincsenek tisztában ezzel az áldással, és félvállról veszik a kutyaszeretetet, ami gyakran szívszorító helyzetekhez vezet. Pontosan ennek volt szemtanúja egy jószívű házaspár, amikor meghallották egy elhagyott kutya sírását, amely tehetetlenül hevert az erdőben.

erdőben

Szegény kutyus a végsőkig hűséges volt szeretett gazdájához, de a lehető legrosszabb módon viszonozta ezt. Ezt a két jó embert azonban annyira meghatotta a kutya sorsa, hogy úgy döntöttek, mindent megtesznek, hogy segítsenek rajta.

Miután megsimogatták és sok szeretetet adtak neki, hogy legalább egy kicsit megnyugodjon, az egyikük óvatosan a karjába vette és az autóhoz vitte. Mivel szörnyű állapotban volt, azonnal állatorvoshoz vitték.

erdőben

Amint az állatorvos megvizsgálta Ursut, megállapította, hogy folyadék van a hasüregében. Ezen kívül nagyon alultáplált volt, és tápanyaghiányban szenvedett. Összességében az állapota meglehetősen kritikus volt, és intenzív ellátásra volt szüksége a túléléshez.

Bár több hétig a klinikán kellett maradnia, Ursu lassan kezdett felépülni, erősödött és hízott. De ami a legfontosabb, a mosoly kezdett visszatérni az arcára. Megmentői végül annyira kötődött Ursuhoz, hogy már el sem tudták képzelni az életet nélküle. Néhány nap után úgy döntöttek, hogy örökbe fogadják őt.

Annyi szeretettel, törődéssel és odafigyeléssel halmozták el, hogy Ursu a legboldogabb kutyává vált új otthonában.

erdőben


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló